KONTAKT OSS


Topp selskapet med et innslag fra The Monday People – moderne popsanger eller gamle slagere fremført på en profesjonell og underholdende måte.


Vi tilbyr musikalsk innslag til ditt arrangement med imponerende fremføring av alt fra Bach og Beatles til Abba og Lady Gaga.

 

Acappellagruppen er basert i Oslo-området, men reiser gjerne dit dere er. Artistene tilbyr pakkeløsninger med en god blanding av musikalske sjangre som skreddersys etter type arrangement, og som passer for folk i alle aldre.Til julebordsesongen har gruppen blant annet et flott program som det lukter skikkelig julestemning av.


Ved mindre eller private arrangementer, som bursdager eller bryllup, er vår underholdning spesielt fleksibel, siden vi kan kan opptre helt uten bruk av lydanlegg, mikrofoner eller andre effekter. Dette er praktisk, og har også positiv innvirkning på kostnadssiden.


Et typisk innslag er en 10–25 minutters minikonsert som får nakkehårene til å reise seg. Vokalarrangementene er krydret med beatboxing og vokale rytmeeffekter, og fremføres med humoristisk vri og koreografi.

Ønsker du å få mer informasjon om booking eller priser?


Ta kontakt på themondaypeople@gmail.com,

eller ring Simen Gloppen på tlf: 456 97 624


eller kontakt oss på kontaktskjemaet under: